Attentie!
Francisco Matos - Last Wilderness - totaal 01
Home / Aquarium inspiratie / Last Wilderness (Francisco Matos)

Last Wilderness (Francisco Matos)

Bij de AGA Aquascaping Contest (2015) werd Francisco Matos tweede met zijn scape, Last Wilderness. Een prachtige aquascape in een aquarium van zestig centimeter. Het zijn vooral de kleuren die opvallen, wat perfect in harmonie lijkt te zijn. Een afwisseling van groene en rode tinten vormt een mooie natuurlijk geheel. In dit artikel zullen we niet teveel woorden besteden aan deze prachtige scape, zodat er meer ruimte is voor zijn prachtige foto’s. Francisco maakt prachtige foto’s, die hij regelmatig upload naar zijn Flickr account.

Aquascape: Last Wilderniss

Aquarium

Afmeting: 60x30x36cm
Volume: 60 liter
Glas:
Merk: ADA 60P

Techniek

Verlichting: ADA Aquasky 602
Filter:  Eheim Professional
Verwarming: ?
CO2: ja (ADA)

Planten

Rotala sp colorata
Rotala sp ceylon
Rotala sp green
Ludwigia Palustris
Eleocharis sp mini
Staurogyne Repens
Flame moss

Dieren

30X Rasbora rubrodorsalis

Wie is Francisco Matos

Zijn volledigde naam is Francisco Artur Ribeiro Matos en is afkomstig uit Lissabon (Portugal). Hij is geboren in 1977, maar verder is er niet heel veel informatie over deze aquascaper te vinden. Hij doet ieder jaar mee met verschillende contesten en valt daarmee regelmatig in de prijzen. Francisco is ook een graag geziene gast op beurzen en evenementen, waar hij live aquaria inricht of lezingen geeft.

Bronnen voor dit artikel:

Bij de AGA Aquascaping Contest (2015) werd Francisco Matos tweede met zijn scape, Last Wilderness. Een prachtige aquascape in een aquarium van zestig centimeter. Het zijn vooral de kleuren die opvallen, wat perfect in harmonie lijkt te zijn. Een afwisseling van groene en rode tinten vormt een mooie natuurlijk geheel. In dit artikel zullen we niet teveel woorden besteden aan deze prachtige scape, zodat er meer ruimte is voor zijn prachtige foto's. Francisco maakt prachtige foto's, die hij regelmatig upload naar zijn Flickr account. Aquascape: Last Wilderniss Wie is Francisco Matos Zijn volledigde naam is Francisco Artur Ribeiro Matos en…

Wat vind jij van dit aquarium?

Score

User Rating: 4.25 ( 2 votes)

Over Aquarianen

Aquarianen
Beheerder van aquarianen.nl. Dit is een admin account.

Bekijk dit ook eens

Filipe Oliveira - Red Bonsai Treescape - totaal 02

Red Bonsai Treescape (Filipe Oliveira)

In Nederland staan verschillende mooie aquaria, waaronder de Red Bonsai Treescape gemaakt door Filipe Oliveira. …

Geef een reactie