Attentie!
Home / Aquarium Journal / Het wel en wee van mijn 160 bak (toyotatsport)
Aquarium journal - Toyotasport

Het wel en wee van mijn 160 bak (toyotatsport)

Heb in het verleden deze bak nieuw gekocht. Had besloten om er gelijk om er T5 lampen erin te doen 4 stuks van 80W. Heb ze ook dimbaar gemaakt door middel van een floramate dimmer. Later heb ik nog een 5e lamp toegevoegd. Heb ook een nacht verlichting aan toegevoegd. Op deze bak heb ik ook een gestuurde Co2 computer staan voor het regelen van de zuurgraad. Voor de filtering gebruik ik twee Eheim 2078 filters.

Aquarium Journal: Het wel en wee van mijn 160 bak (toyotatsport)

Aquarium

Afmeting: 160*60*60
Volume: 576 bruto
Glas: Normaal glas 15mm
Merk: Eigen merk winkel

Techniek

Verlichting: 5*80W T5
Filter: 2*Eheim 2078
Verwarming: 250W Eheim
CO2:  Seremic pH computer met 6kg Co2 fles

Planten

Veel

Dieren

Veel corydorassen andere vissen niet biotoop gericht

Wie is toyotatsport

Mijn naam is Alexander 45 jaar oud. Aquariums heeft altijd wel me aandacht gehad. Me ouders hadden vroeger ook een bak. Toen hun na hun verhuizing daar mee stopte ben ik daar mee begonnen. Heel lang bak gehad tot dat ik naar de hogere school ging toen weer gestopt. Toen ik wat ouder was begon het toch weer te kriebelen. Heb altijd wel wat gehad met dieren. Heb nu op het moment 5 bakken staan waarvan 1 zout. Scape ligt mijn niet zo. Ben van nature erg rommelig. Hou wel van veel planten in me bak. Rode planten hebben mijn voorkeur. Ben tzt ook lid geworden van een aquarium vereniging. Zit daar ook alweer een tijdje in het bestuur.

Over toyotatsport

Toyotatsport
Ben Alexander 45 jaar. Mijn hobby's zijn aquarium houden. Heb op het moment 3 zoetwater aquariums en 1 zeewater aquariumpje.

Geef een reactie