Attentie!
Home / Weblog / Algemeen / Tijd geleden (toyotatsport)

Tijd geleden (toyotatsport)

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets schreef. Me 160 bak draait zeer goed. Alleen denk ik dat me bodem een beetje begint op te raken alles groeit wel goed alleen me reuzen ambulia (Limnophila aquatica) groeit niet zo door als vroeger. Zand is niet zwart alleen als ik het goed doorroert dan komen er wel bellen omhoog. Maar die stinken dan niet.

Mijn 250 bakkie heeft last van zo’n mosbal alg. Gelukkig is het op zijn retour.

Mijn Vision 180 draait goed zonder co2 overigens.

Mijn zeebakkie moet ik nodig weer wat aandacht aan gaan besteden. Er staan nog maar 2 stukken steenkoraal in. Laatste jaar is er een zandhapper en een gele lipvis dood gegaan. Ga er eerdaags weer wat toevoegen.

Over toyotatsport

Toyotatsport
Ben Alexander 45 jaar. Mijn hobby's zijn aquarium houden. Heb op het moment 3 zoetwater aquariums en 1 zeewater aquariumpje.

Bekijk dit ook eens

Weblog Apistogramma Cacatuoides

Apistogramma Cacatuoide heeft baby’s

Drie weken geleden vond ik het tijd om het vissenbestand uit te breiden. Na een …

Geef een reactie