Attentie!
Home / Aquarium weblog, journal of review schrijven

Aquarium weblog, journal of review schrijven

Op Aquarianen.nl is het mogelijk om je eigen artikelen te schrijven. Zo kun je een eigen weblog bijhouden over jouw aquarium ervaringen of alles wat je op dat gebied wil delen. Ook is het mogelijk om een aquarium journal te schrijven. Hierin kun je jouw aquarium tentoonstellen door middel van foto’s en informatie. Om te schrijven voor Aquarianen.nl moet je wel even een account aanmaken. Dit is gratis en gaat razend snel, voor je het weet ben je het eerste artikel al aan het typen. Sinds kort is het ook mogelijk om een review te schrijven voor een aquarium winkel.

Aquarium weblog

Het bijhouden van een aquarium weblog kan handig zijn voor jezelf, maar ook voor je mede aquarianen. Het is altijd leuk en interessant om te lezen hoe een ander omgaat met deze prachtige hobby. Schrijven over je eigen aquarium of je favoriete planten en vissen. Je mag zelf weten waar je blog over gaat als het maar te maken heeft met het aquarium en alles wat daarmee te maken heeft.

Klik hier om een weblog artikel te schrijven.

Aquarium journal

Wanneer je trots bent op je eigen aquarium, dan wordt het tijd om anderen mee te laten genieten. Dit kan met een aquarium journal. Je beschrijft hierin je aquarium en ondersteunt dit met foto’s of video’s. Een aquarium journal kan dienen ter inspiratie van andere aquarianen, maar geeft ook een inkijkje in jouw aanpak.

Klik hier om een Aquarium journal te schrijven.

Aquariumwinkel review

In Nederland en België zijn veel verschillende aquarium winkels met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zo is de ene winkel meer gericht op het aanbieden van zoveel mogelijk verschillende producten en een ander op persoonlijke hulp door kennis overdracht. Ben jij een een aquarium winkel geweest, schrijf dan een review en laat je mede aquarianen weten wat je er van vond.