Aquaria Veldhuis (Enschede)

In Enschede zit Aquaria Veldhuis. Een grote winkel met een mooi aanbod aan spullen voor het aquarium of de vijver in uw tuin. De afgelopen jaren heeft Aquaria Veldhuis een enorme metamorfose doorgemaakt, wat de winkel ten goede heeft gedaan. Vooral het winkelgedeelte met de aquascapings ziet er fraai uit.

Aquaria Veldhuis springt er vooral op het gebied van benodigdheden uit. Ze hebben een zeer groot aanbod van alles wat maar met het aquarium te maken heeft. Daarnaast hebben ze ook een hoop eigen benodigdheden ontwikkeld, wat enorm kan schelen in de portemonnee als je het vergelijkt met de bestaande merken.
Het gedeelte met de aquariumplanten zag er op het moment van ons bezoek niet best uit. Het aanbod was groot, maar de planten hadden weinig licht en stonden dicht tegen elkaar aan in de bakken. Het aanbod aan aquariumvissen was beter voor elkaar, alleen had ik een groter aanbod verwacht voor het formaat winkel dat Aquaria Veldhuis is.

In de winkel heb ik enkele medewerkers gesproken en die kwamen zeer kundig en ervaren over. Ze wisten waar ze over spraken en gaven het juiste advies.

Contact gegevens

Naam: Aquaria Veldhuis
Adres: De Ossenboer 10
Postcode: 7547 SJ
Plaats: Enschede
Email: klantenservice@aquariaveldhuis.nl
Tel: 06-82394242
Website: aquariaveldhuis.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 13:00 – 18.00 uur
Woensdag: 13:00 – 18.00 uur
Donderdag: 13:00 – 18.00 uur
Vrijdag: 13:00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10:00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Winkel score

2018-07-17T12:15:15+00:00

About the Author:

De artikels op Aquarianen.nl worden geschreven door Bas en dienen ter informatie en inspiratie. Mocht je vragen hebben, plaats deze dan onder het betreffende artikel en er zal zo snel mogelijk gereageerd worden.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.