De Maanvis (Nijmegen)

De Maanvis in Nijmegen is al meer dan 45 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. In vergelijking met grote aquariumwinkels als De Rifwachter of Aquaria Veldhuis is De Maanvis een kleine winkel. De winkel heeft echter een ruim aanbod in zoetwatervissen en planten. Mooie verzorgde stellages met veel verschillende vissen en planten. Ook staan er door de winkel diverse mooie showaquaria. Door de winkel is ook een mooi assortiment hardscape materiaal (wortelhout, stenen, etc) te vinden en aan de toonbank worden verschillende producten verkocht. In de zomermaanden is de vijverafdeling van De Maanvis ook open. De medewerkers van De Maanvis zijn erg behulpzaam. Bij binnenkomst wordt je altijd begroet en ze bieden altijd hun hulp aan. Hierdoor voel je je gezien als klant, maar het komt zeker niet opdringerig over. Alle medewerkers hebben kennis van zaken en zijn zeer behulpzaam bij verschillende vragen.

Bij De Maanvis is het ook mogelijk om een aquarium op maat te laten maken. Ook is het mogelijk om lichtkappen, biologische filters en meubels te laten maken. Ze beschikken over een grote werkplaats, waarbij ze veel dingen op aanvraag kunnen doen. Heb je een lekkage of wil je een gat aanbrengen voor je overloop, dan kun je ook bij De Maanvis terecht.

Contact gegevens

Naam: De Maanvis
Adres: Nieuwe Nonnendaalseweg 55-57
Postcode: 6542 PB
Plaats: Nijmegen
Email: info@demaanvis.nl
Tel: 024-3774710
Website: demaanvis.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 – 18.00 uur
Woensdag: 09:30 – 18.00 uur
Donderdag: 09:30 – 21.00 uur
Vrijdag: 09:30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09:30 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Winkel score

2018-07-17T12:15:55+00:00

About the Author:

De artikels op Aquarianen.nl worden geschreven door Bas en dienen ter informatie en inspiratie. Mocht je vragen hebben, plaats deze dan onder het betreffende artikel en er zal zo snel mogelijk gereageerd worden.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.